De Koerdische politica Hevrin Khalaf zou zijn geëxecuteerd.
Volledig scherm
De Koerdische politica Hevrin Khalaf zou zijn geëxecuteerd. © Facebook/AFP

Veertien burgerdoden in Syrië: “Koerdische politica (35) uit auto gehaald en geëxecuteerd”

Bij de militaire aanval van Turkije in Noord-Syrië zijn verschillende doden en gewonden gevallen. Volgens het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten zouden veertien burgers om het leven gekomen zijn, onder wie Hevrin Khalaf, een Koerdische politica.

57 reacties

  • DIDIER FRANCART

    4 jaar geleden
    Een unanieme en totale boycot van Turkije moet toch kunnen om Erdogan tot inkeer te brengen. Wie neemt hier het voortouw. Ook jan met de pet kan hier zijn steentje bijdragen door niet meer naar Turkije op reis te gaan. Van een boemerang gesproken.
  • frans Venloo

    4 jaar geleden
    Hier zijn d epolitiekers struisvogels met hun kop in het zand en zwijgen dat ze zweten ( doen alsof wel maar dat is ook alles )
  • Johan Van Biesen

    4 jaar geleden
    Nu gaan er 'wijze' europarlementairen aandringen om sancties op te leggen aan Turkije, wat onzin is want dat treft enkel de bevolking die er niets mee te maken heeft. Zoals gewoonlijk gaan de verantwoordelijke uilskuikens er zich niets van aantrekken en verder doen alsof het nooit geregend heeft in de woestijn.
  • Filip Catz

    4 jaar geleden
    Onbetrouwbaar en eerloos zijn mensen die hun bondgenoten in een gezamelijke strijd in de steek laten, goed wetende dat die bondgenoten daardoor in groot gevaar komen.
  • pascal de bruycker

    4 jaar geleden
    lafaards van Turken ,lafaards van EU ! Koerden die IS mee hielpen te verdrijven verdienen beter !