Tom Waes
Volledig scherm
Tom Waes © Kristof Ghyselinck

Gefrustreerde Tom Waes reageert op kritiek van Infrabel: “Bel mij, bel ZEB, maar bel niet als eerste naar de pers”

ShowbizzEerder deze week kwamen Tom Waes en kledingketen ZEB onder vuur te liggen door een promofoto waarop te zien is hoe de tv-presentator over treinsporen loopt. Kan niet, vond spoorwegbeheerder Infrabel. In het programma ‘Bij Vlaeminck’ op Studio Brussel heeft Waes nu gereageerd op de kritiek, en hij is zelf ook niet mals voor Infrabel. 

55 reacties

  • Monique Bosmans

    4 jaar geleden
    Hey Tom, Als je toch in Noorwegen was voor een reclame filmpje te maken er zijn daar ongelooflijk veel mooiere decors maar begrijp deze ook . Normale mensen met gezond verstand weten uit hun eigen dat je niet moet spoorlopen dat dit gevaarlijk kan zijn dus die campagnes halen niets uit . De spoorlopers zijn voor hun eigen verantwoordelijk . Stop nu eens met iedereen in een porseleinen vitrinekast te stoppen . En als je nog eens Scandinavië aandoet ik wil wel je valies dragen. Ha det bra .
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    "Op dat punt heeft Tom nu eens heel groot gelijk. Tegenwoordig gaan velen direct met hun grieven naar de pers en die nemen het natuurlijk dankbaar aan. Er is in de eerste plaats nog altijd zoiets als rechtstreeks met betrokkenen een gesprek aangaan in plaats van iemand voor het ganse land in zijn hemd te zetten.
  • Guido janssen

    4 jaar geleden
    ik vraag mijn af wat is het probleem.kan ik als burger niet oordelen wat gevaarlijk is of hoe moet dit kinderlijk gezwans van hooggeschoolde mensen moet inschatten .ZOALS alles in dit land doe wat ge wilt maar zorg dat ge niet gepakt word?
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Tja, sommige reclamemakers zouden beter eerst nadenken vooraleer ze iets uitvoeren! Maar ook de uitvoerende modellen moeten leren hun hersenen te gebruiken, wetende dat er bij sommige thema's campagnes zijn voor de veiligheid of het welzijn! Maar misschien is photoshop een goed hulpmiddel voor het vervolg, dan moet je niet werkelijk op sporen gaan staan!
  • MARC DE LANDEN

    4 jaar geleden
    Ik vind het een mooie foto . Genomen in gecontroleerde omstandigheden !! Iedereen met gezond verstand weet dat hij niet zo maar blindelings een spoorweg moet overlopen . Al die campagnes zijn weggesmeten geld . Van domme mensen maak je geen verstandige mensen , hoeveel campagnes je er ook aan besteed .