Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Kazachstan KAZ
0
EINDE
2
België BEL
  • Michy Batshuayi Goal 21'
  • Thomas Meunier Goal 53'

Duivels blijven records opstapelen: Batshuayi en Meunier zorgen in Kazachstan voor achtste zege op rij

Rode DuivelsDe Rode Duivels blijven foutloos richting EK 2020. Ook een, door de omstandigheden, verraderlijke trip naar Kazachstan werd haast moeiteloos afgewerkt. 0-2 in Nur-Sultan.

4 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Allemaal leuk en aardig al die records, maar het allerbelangrijkste ontbreekt. De eerste tastbare prijs. Geen 2e , 3e of 4e prijs, maar de 1e prijs. Als de Rode Duivels dit EK niet winnen dan is het gedaan met het sprookje. Dan is dit geweldig talentvolle elftal zo vergeten. En op een toernooi winnen niet altijd de beste en de duurste elftal. Geluk en de vorm van de dag is vaak heel bepalend.
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Waarom zoveel kritiek op Michy Batshuayi ? Hij moest Lukaku vervangen en dat heeft hij perfect gedaan: scoren en voor de rest balverlies en slechte aannames. Perfect rapport zou ik zeggen. Trouwens @JohanBilliet: op het WK wonnen we van Brazilië en 2x van Engeland, toch geen voetbaldwergjes dacht ik zo...
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    het ergert mij vaak ook dat achteruitspelen, men zou veel meer de counter ofwel het veel snellere vooruit spelen moeten toepassen(remember WK tegen Japan).Net zoals eerder Johan zei brengt men op deze manier Coirtois in moeilijkheden. je verantwoordelijkheid nemen, de bal vragen, de bal gaan ophalen i.p.v te staan zwaaien;De Belgen zijn vaak gevaarlijker voor Courtois dan de tegenstander.Met dit vortbal kan men geen sterk(ere ?)ploegen in verlegenheid brengen veeleer in hun kaart spelen
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Heb (opnieuw) een recordaantal lateraal en achterwaarts gezien..Courtois het soms lastig makend of bal gewoon daarna verloren. FIFA nummer één totaal onwaardig. Weinig verticaal spel, weinig druk op de bal...was wellicht niet echt nodig. Tegen een serieuze ploeg verliest dit België, is ook de reden dat Martinez geen vriendenmatchen wil spelen tegen "sterkere) tegenstanders"..