© danira__bt

© IG

thumbnail: null
thumbnail: null

Deze bekende Vlamingen leven zich uit op Tomorrowland

Beats, lekker eten, gekleurd haar en heel veel plezier: deze bekende Vlamingen genieten in de zon en in goed gezelschap van Tomorrowland op het recreatiedomein De Schorre in Boom.

vwh

BV-kapper Jochen van Clientology, hier samen met zijn man boven de feestende massa, is van de partij en verfde zijn haar voor de gelegenheid babyroze.

Eerder deze week verzorgde de kapper ook het kapsel voor het festival van verschillende bekende Vlamingen. Joyce De Troch ging voor denim hair, Tanja Dexters koos voor verschillende kleuren in haar coupe.

Ook Griet Vanhees ging langs in het salon. Zij koos voor vlechtjes met hier en daar en roze lokje ertussen voor de echte Tomorrowland-vibe.

Tanja Dexters was trouwens in goed, mannelijk gezelschap.

Sean Dhondt en Sam De Bruyn brengen verslag uit vanop de weide en backstage en hebben daar duidelijk veel plezier in samen.

"Kijk mama", schreef Regi Penxten bij een foto vanaf het hoofdpodium. Het was de eerste keer dat hij er draaide. "Dat moet je toch een keer in je leven gedaan hebben", zei hij zaterdag in een interview met Studio Brussel.

Sterrenchef Sergio Herman en zijn team uit The Jane geven het beste van zichzelf tijdens het festival. Af en toe is er tijd voor een selfie.

Natalia bouwde een feestje aan de stage van discotheek Versuz.

Ook Natalia maakte graag tijd vrij voor een selfie met Frank Molnar en Noa Neal.

Weervrouw Jill Peeters kwam veel bekend volk tegen: Kobe Ilsen, Philippe Geubels en Pascal Braeckman.

De outfit van An Katrien uit Pink Ambition zat helemaal goed voor Tomorrowland.

Winnaars van mijn Pop-uprestaurant Chloë en Magali Szpyt van Strombowli genieten van de vele lekkere gerechtjes op de site.

Danira Boukhriss Terkessidis is er ook bij en vertoeft net als Tanja Dexters in goed mannelijk gezelschap. Onder meer haar goede vriend Kobe Ilsen, maar ook Kevin Janssens, Viktor Verhulst en Erik Van Looy lopen er rond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer