maandag 14 oktober 2019 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 HBvL

GP van Japan

Wat doe je op een vrije zaterdag in Japan?

Door de tyfoon Hagibis en het uitstel van de kwalificaties hadden de heren F1-rijders plots een vrije zaterdag in Japan. Dit is wat ze er van maakten.

Max Verstappen reist nergens heen zonder zijn PlayStation en daagde Carlos Sainz uit voor een spelletje FIFA. Ook Nico Hulkenberg en Pierre Gasly waren er voor te vinden. Daniel Ricciardo, Alex Albon, Carlos Sainz en Lando Norris hadden een hotel met een bowlingbaan en gingen daar vertier zoeken. Sainz en Norris gaven elkaar ook daar geen duimbreed toe en rolden over het parket na een ex aequo. Lance Stroll en Sergio Perez rekenden op Netflix. Antonio Giovinazzi en Charles Leclerc probeerden de jetlag weg te slapen. Daniil Kvyat nam een sauna. Lewis Hamilton nam de bullet-train naar Tokio en Valtteri Bottas… dook met zijn neus in de telemetriedata.

  HBvL

 HBvL

De prijs van de originaliteit gaat naar Romain Grosjean. De Fransman tikte in een lokale winkel een schaalmodel van de Tyrrell P43 van Patrick Depailler op de kop – de beroemde zeswieler. “Ik heb lijm en materiaal gevonden, ik ga hem ineen zetten.”

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws