Regisseur Martin Scorsese is geen fan van de Marvel-films
Volledig scherm
Regisseur Martin Scorsese is geen fan van de Marvel-films © Photo News

Regisseur Martin Scorsese haalt uit naar Marvel-films: “Dat is geen cinema”

FilmMartin Scorsese (76) heeft met films als ‘Goodfellas’ en ‘Gangs of New York’ al ruimschoots zijn sporen verdiend als regisseur, maar dat houdt hem niet tegen om behoorlijk kritisch te zijn voor zijn collega’s. 

7 reacties

  • Jil Heirman

    4 jaar geleden
    De Marvel films zijn wel verschrikkelijk overdreven qua actie. Soms is het zo veel en zo over the top dat het ironisch genoeg saai wordt. Less is more.
  • Fabrice Braccio

    4 jaar geleden
    Ik kan de meeste Marvel en DC films best pruimen.Die zijn tenminste nog origineel. Maar die verdomde remakes wat is dat?? Ben Hur, Mozes, Ghostbusters en de recente Robin Hood.Pure gedrochten
  • Marilyn Coquilhat

    4 jaar geleden
    Hoewel ik de meeste Marvelfilms heb gezien en apprecieer, vind ik wel dat Scorcese gelijk heeft... Gelukkig komen er af en toe nog goede (soms bijzondere) verhalende films uit! Net Green book en Joker gezien! Ik was blij te zien dat onze zaal bij deze laatste echt propvol was! Gelukkig dat er nog echte filmliefhebbers zijn ...
  • Christelle Vandermaelen

    4 jaar geleden
    Inderdaad waar zijn de echte verhalen in de bioscoop? Alleen maar horror of actie... en de Marvel films zijn inderdaad gewoon pretparken... waar zijn de taxi drivers, requiem for a dream, usual supects, seven, enz... ???
  • Marc Verschaeren

    4 jaar geleden
    Hij heeft overschot van gelijk , maar het verkoopt ! .