Nog één laatste goeie grap, moet Shay Bradley gedacht hebben. Met succes, zijn vrienden en familie verlieten het kerkhof met een lach op hun gezicht.
Volledig scherm
Nog één laatste goeie grap, moet Shay Bradley gedacht hebben. Met succes, zijn vrienden en familie verlieten het kerkhof met een lach op hun gezicht. © Andrea Bradley

“Haal me hieruit!” Laatste grap van Ierse opa op zijn eigen begrafenis werkt op de lachspieren

Daar stonden ze dan op het kerkhof in Zuid-Dublin, de familie en vrienden van Shay Bradley. Voor het afscheid van een geweldige vader en opa. Voor die immer pijnlijke laatste groet. Voor een traan... maar ook een onverwachte lach. Want de lieve ‘papabeer’ had tot ieders verbazing nog een grap voorzien op zijn begrafenis zaterdag. Een geluidsopname waarin hij deed alsof hij het maar niks vond in die kist van hem. De video van zijn laatste frats gaat nu de hele wereld rond.

27 reacties

  • Silvester van Eyck

    5 jaar geleden
    Tessa vandermout zo oud als de straat dat kan niet he.Vroeger waren er nog geen video's Ik vind dat zeer goed gedaan van die man.
  • Chris Hom

    5 jaar geleden
    Die man heeft tussen de tranen van verdriet nog een glimlach op de gezichten getoverd, chapeau !
  • Marc Puystiens

    5 jaar geleden
    Subiet is die wel echt bijgekomen en is het foutief als grap binnengekomen en is hij levend begraven...
  • Bart De Wispelaere

    5 jaar geleden
    Geslaagd en beter vreugde dan tranen
  • hedwig huygens

    5 jaar geleden
    Deze Opa heeft me op ideen gebracht ,zo maakt men iemand onvergetelijk , eerbied voor deze mens die het nare gevoel en het trieste afscheid zachter voor allen maakte