Olga Leyers
Volledig scherm
Olga Leyers © VTM

Mediterende Olga Leyers wordt beetgenomen door cast ‘Safety First’

ShowbizzAcht weken lang mediteren in het kader van Rode Neuzen Dag, het is een uitdaging die Olga Leyers graag aanneemt. Maar wanneer de cast van ‘Safety First’ erbij betrokken wordt, is dat makkelijker gezegd dan gedaan. 

1 reactie

  • erik dejonck

    5 jaar geleden
    Zeer fout filmke om mensen in meditatie zo te laten schrikken. Als uw lichaam en geest diep in meditatie tot rust komen moet je zeer langzaam met gesloten ogen terug tot uw gewone doen kunnen terugkeren. Plots uit meditatie schrikken hoort er zeker niet bij. Bij echt mediteren zit je immers niet te dutten op een stoel.
  1. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”
  2. Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn
    PREMIUM
    Muziek

    Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn

    “Er is altijd iets dat je aan je lief wil veranderen, maar we koesteren onze verschillen steeds meer.” Tegenpolen Billie Leyers (29) en Jasper Maekelberg (35) zijn al zes jaar een koppel, maar nu pas is hun allereerste muzikale baby geboren. Hun EP ‘Oh Yes’ is het bewijs dat ze muzikaal ook een magische match zijn. Met Oyesono hopen ze internationaal te touren. Maar daarnaast zijn ze een doodgewoon koppel dat kibbelt over huishoudelijke taken. “Jasper kan heel goed koken, maar hij doet het te weinig.”