De Lamborghini reed volgens getuigen met hoge snelheid een kruispunt op, maar botste daar met een bestelwagen. Daarna knalde hij tegen een verkeersbord.
Volledig scherm
De Lamborghini reed volgens getuigen met hoge snelheid een kruispunt op, maar botste daar met een bestelwagen. Daarna knalde hij tegen een verkeersbord. © ANP

Peperdure Lamborghini crasht tijdens trouwstoet

AutoIn het Nederlandse Utrecht is een peperdure Lamborghini Huracan, die deel uitmaakte van een trouwstoet, gecrasht. De wagen, die nog geen jaar oud was, reed volgens getuigen met grote snelheid een kruispunt op. Daar botste hij met een bestelwagen. Na de crash ontstond een stevige discussie. Iemand die in de bestelwagen zat, werd in het gezicht gespuwd.

6 reacties

  • Tom Der Kinderen

    5 jaar geleden
    Vroeger stoeften ze nog met Mercedessen van 10 jaar oud en die waren tenminste nog betaald met een lening, de nieuwe generatie van deze gasten heeft zelfs dat inzicht en verstand niet meer. Veel blabla en show maar in feite grote sukkelaars die elkaar afwisselen om toch maar eens een een dag in hun leven te kunnen opvallen en daarbij dan nog eens alle respect voor de samenleving met de voeten treden maar altijd luid roepen dat ze racistisch behandeld worden.
  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Mijn lol kan niet op! Maar WIE gaat de schade betalen? Zij zeker niet! Want nu gaan het plots weer “sociale sukkeltjes zijn! Elk van die trouwstoeten moest zo eindigen, en de degene die trouwen verantwoordelijk stellen voor hetgeen hun familie en vrienden vernielen!
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    Veel show verkopen in een auto die ze zich zelf niet kunnen permitteren . En als er een accident is direct heel de familie er bij tegen de enkele ziel in het andere voertuig op te intimideren. Het zal niet anders zijn als bij ons.
  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Laat dit een voorbeeld zijn : neem geen onnodige risici's in het verkeer, zorg dat je je stommiteiten zelf kan betalen, en breng geen anderen in gevaar. Feest in de feestzaal !!
  • Steve Wildemeersch

    5 jaar geleden
    Beetje zielig om te willen gezien te worden die je je niet kan permitteren... zegt weer over hoe fake die gasten zijn...