Klimaatactivisten van Extinction Rebellion betogen in Amsterdam
Volledig scherm
Klimaatactivisten van Extinction Rebellion betogen in Amsterdam © EPA

Extinction Rebellion betaalt demonstranten in Nederland

De klimaatdemonstranten van Extinction Rebellion betalen een deel van hun demonstranten om de straat op te gaan. Dat heeft een woordvoerder van de activistische organisatie in de Nederlandse krant De Telegraaf toegegeven. 

27 reacties

  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Jonas Verbruggen,wat hier gebeurt,blijkbaar onder uw goedkeuring,is regelrechte dictatuur..doe me denken aan betogingen in de periode einde 19de eeuw die ook brutaal werden afgeslagen.Als u beweert dat klimaat niet hun prioriteit is,dan beseft u de ernst van de situatie niet eens.
  • Jonas Verbruggen

    5 jaar geleden
    Doe meer onderzoek naar deze organisatie. Klimaat is niet hun prioriteit.
  • Marc Fabry

    5 jaar geleden
    Oproerkraaiers zijn het. Kruip in het diepste gat en kom er nooit meer uit. De vakbonden ijveren wel voor jullie bankrekening.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Reacties hieronder bewijzen hoe men verblind is door het neoliberalisme waarbij men grote bedrijven sponsort om bewust twijfels te zaaien over de verpletterende bewijslast dat de mens oorzaak is van klimaatopwarming.
  • Liliane Coeckx

    5 jaar geleden
    En die anderen die niet betaald worden hoe voelen die zich ? Nu begrijpen we direct die klimaatgekte, een zakcentje erbij om de boel op stelten te zetten. O wee als de politie pepperspray gebruiken.