Welke smartphone moet het minst vaak weer aan de lader?
Volledig scherm
Welke smartphone moet het minst vaak weer aan de lader? © Unsplash

Een krachtige batterij is een van de belangrijkste dingen voor een smartphone: dit zijn de 5 beste

MultimediaOp zoek naar een smartphone waarvan de batterij lang meegaat? Deze recente toestellen zorgen ervoor dat je minstens een volle dag doorkomt zonder tussentijdse laadbeurten.

20 reacties

  • Noah Veelh

    5 jaar geleden
    Ik heb de Huawei p smart Z en deze heeft een pop-up camera en een 4000 mah accu, ik kan deze telefoon alleen maar aanraden deze kost 240 euro gemiddeld...
  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Niet alleen grote van batterij telt. Ook hoe zuinig is de software en hardware. Hoe snel kan deze weer opladen. En natuurlijk hoe gebruik je de telefoon.... Een grote batterij is meestal alleen omdat een van de andere zaken veel energie vraagt.
  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    De goedkopere worden hier idd niet gemeld.En de toestellen die het nog behoorlijk goed doen qua batterijverbruik.Heb Samsung J6.Goeie telefoon.Moet wel zeggen dat ik 2x per dag moet opladen naargelang gebruiksduur.Vroeger had ik wifi in huis.Scheelt toch.Eens je overschakelt naar 4G moet je de batterij vaker opladen.
  • Geert Jamaer

    5 jaar geleden
    BlackBerry niet vergeten; batterij van keyONE en key2 gaat bijna 2 dagen mee
  • Werner Wynakker

    5 jaar geleden
    Wie test dat allemaal seg O.o mijn Oneplus 7 Pro draait heel de dag bluetooth, gps, wifi aan en ik gebruik die behoorlijk intensief en op het einde van de dag zit ik niet onder de 60%