© Kioni Papadopoulos

Slotdag belooft opnieuw zonnig en warm te worden

Driedaags dancefestival Tomorrowland in Boom is zondag aan haar slotdag toe. De afgelopen twee dagen waren zonnig en droog en ook voor zondag zijn de weergoden de People of Tomorrow gunstig gezind. Naast een huwelijk op de camping, een ontspannende yoga-sessie en enkele exclusieve TML-hapjes staat ook zondag de muziek opnieuw centraal.

Het festival opende om 12u de deuren maar om 11u werd er al gefeest in camping Dreamville. Onder het goedkeurend oog van een vijftigtal People of Tomorrow en tien eigen gasten gaf een koppel uit Luik elkaar het ja-woord. De andere kampeerders konden zich op dat ogenblik ontspannen tijdens een druk bijgewoonde yoga-sessie een beetje verder.

Ferry Corsten opent op mainstage, maar het is ook uitkijken naar onder meer Dave Lambert, Klingande, MATTN, Martin Solveig, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki en Martin Garrix. De laatste noten van het festival worden gedraaid door Dimitri Vegas & Like Mike, die ook zaterdag al voor een wervelende set zorgden waarin ze in primeur hun nieuwste nummer brachten.

Tot hiertoe was het een zonnig en warm weekend waarin nauwelijks regen viel. Vrijdagnacht gingen de hemelsluizen open vlak nadat de laatste noten werden gedraaid, waardoor het dagelijkse vuurwerk naadloos overging in onweer, bliksemschichten inclusief.

Het festival verloopt zonder noemenswaardige incidenten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer