De Al Ihsaan Moskee in Leuven.
Volledig scherm
De Al Ihsaan Moskee in Leuven. © Vertommen

Leuvense salafist ook in andere moskeeën actief

De hulpimam die de Leuvense moskee Al Ihsaan in opspraak heeft gebracht, is ook in Zaventem actief en geeft lezingen in andere moskeeën. Dat schrijft de Staatsveiligheid in een rapport dat De Standaard kon inkijken.

39 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Haatzaaien en radicaliseren dmv moskee zijn strafbare feiten maar de vlaamse regering WIL de wetten NIET toepassen op salafisten om terroristen te werven.En niet-erkende moskeëen met de grond gelijkmaken of hebben die allemaal de juiste vergunningen en voorschriften vd gebouwen zoals voor eigen burgers?Opdoeken de vlaamse regering als ze zich zelf machteloos verklaren want dan zijn ze onbekwaam om te besturen!
  • Mortelmans Jan

    5 jaar geleden
    Niet erkend,en machteloos? Jongens toch,dat lijkt wel een soap!
  • Rudi Bollaerts

    5 jaar geleden
    De laatste keren bewust niet gaan stemmen maar nu er geen verplichting meer is ga ik stemmen en wel voor VB ,ofwel zijn onze politiekers blind ofwel willen ze de realiteit niet zien ,het onheil komt steeds uit dezelfde hoek en uit dezelfde " godsdienst " .
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    Waarom kan men deze crimineel gewoon niet oppakken, z'n nationaliteit ontnemen en buiten ons landje sjotten ? Aan dergelijke oproerkraaiers hebben we hier geen nood. Waarom worden mensen die de holocaust ontkennen wél vervolgd, ook al is dit reeds lang verleden tijd, terwijl dergelijke individuen kunnen blijven verderdoen? Mij lijkt dit véél gevaarlijker te zijn in onze samenleving.
  • Johan Gert

    5 jaar geleden
    Zet dat toch buiten aub, voor ieders veiligheid