Louwagie bij het verlaten van het gerechtsgebouw.
Volledig scherm
Louwagie bij het verlaten van het gerechtsgebouw. © Sebastien Smets - Photo News

Ook AA Gent-manager Michel Louwagie ondervraagd in ‘Operatie Propere Handen’

Operatie Propere HandenAA Gent-manager Michel Louwagie heeft zich deze ochtend in het kader van ‘Operatie Propere Handen’ aangeboden bij de gerechtelijke politie in Hasselt. Louwagie moest uitleg geven omtrent het dossier rond Mogi Bayat. Omstreeks half tien vertrok de manager alweer.  

20 reacties

  • frans ornelis

    4 jaar geleden
    alles is maar schijn want het volledig dossier propere handen verdwijnd in de doofpot daar zijn te veel topploegen bij betrokken om niet te zeggen allemaal
  • Gerrit Goossens

    4 jaar geleden
    De man is alleen verhoord en het duurde blijkbaar niet lang. Maar toch ziet de goegemeente allerlei dingen, is hij corrupt enzovoort. De domste interventie is voor de VRT-journaliste die bij het verlaten van het gerechtsgebouw vraagt: hebt u ooit meegedaan aan zwartgeldconstructies of zo? Alsof hij spontaan 'ja' gaat antwoorden. Maar als de volgende ronde van de Champions League op tv komt, zijn ze hier allemaal vergeten wat ze geschreven hebben en kijken ze gretig naar elke match.
  • Guido Verhoeven

    4 jaar geleden
    Wat heeft dit allemaal nog voor zin? Omkoping is bewezen en er veranderd niks! typisch Belgisch (rot voetbal - idem dito bobo's)
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Één maat voor niets , want al opvoorhand vrijgesproken van alle ten laste malafide betrokkenheid..
  • Geert Verheyden

    4 jaar geleden
    Terecht Eddy daar is meer aan de hand