Getty
Volledig scherm
© Getty

Nog geen akkoord over hogere minimumlonen: verlies tot 90 euro voor 68.000 werknemers

Er komt voorlopig geen verhoging van de minimumlonen. De sociale partners, verenigd in de Groep van Tien, hebben deze ochtend geen akkoord bereikt. Het verlies voor de werknemers met een minimumloon loopt intussen op tot 90 euro.

30 reacties

  • patrick wuyts

    4 jaar geleden
    Ik stel voor dat we die paljassen in Brussel op leefloon zetten, zolang ze geen regering hebben.t zal rap keren dat niet willen. Iedereen water bij de wijn en regeren, of opkrassen dat heel politiek spel. En besturen met referendum, dan zullen die drukkingsgroepen wel anders piepen als jan met de pet bepaald.
  • Theo Schuermans

    4 jaar geleden
    Als er iets bijkomt, dan is het altijd voor de laagste lonen of pensioenen, maar de middenmoot krijgt nooit iets, sorry hé, maar voor ons wordt het leven ook altijd maar duurder.
  • j hendrickx

    4 jaar geleden
    Neem maar tijd tot aan de volgende verkiezingen tot hopelijk dit land snel barst
  • Pierre Vaneylen

    4 jaar geleden
    Hoe kunt ge van een verlies spreken als de lonen niet wijzigen? Ik verlies jullie argumentatie volgend duizenden euro's per maand.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Wanneer gaan de mensen eens goed begrijpen dat NVA er niet is voor werknemers maar voor zelfstandigen/bedrijven en rijken . De werknemer is goed voor 1 ding en dat is gratis geld verwerven via duizend en één belasting ten bate van rijke bazen in de vorm van subsidies . Een echt roofbeleid dat de druk op de werkende mens naar ongekende hoogtes heft .