De iPhone 11 Pro.
Volledig scherm
De iPhone 11 Pro. © Apple

Apple lanceert opnieuw update: iOS 13.1.3 lost waslijst aan problemen op

Apple zit alweer aan versie 13.1.3 van het besturingssysteem voor de iPhone en van dat voor de iPad. Ter herinnering: iOS 13 werd nog geen maand geleden gelanceerd. Sindsdien regent het updates, omdat zowel iOS 13 als iPadOS 13 vol bugs bleken te zitten. Daarvan zijn er nu opnieuw een behoorlijk aantal opgelost. Allemaal? Dat is niet erg waarschijnlijk.

7 reacties

  • Bianca Dormann

    4 jaar geleden
    Ik kan geen foto’s meer importeren sinds de update, ben momenteel op vakantie en zou leuk zijn om foto’s te bekijken en te delen . Niet dus.....
  • Frederik Borghgraef

    5 jaar geleden
    Heeft er nog iemand problemen sinds de 13.1.3 met het openen van pdf-bestanden?
  • Tom H

    5 jaar geleden
    Piet, bij Apple moet je tenminste geen half jaar tot een jaar wachten tot er een update komt om bugs te verhelpen. Toen ik nog een Samsung had was er een probleem in de Android versie dat ervoor zorgde dat de telefoon continu in reboot ging. De oplossing kwam pas 7 maanden later bij de invoering van de volgende Galaxy met een nieuwere Android versie. Nooit komt die rommel nog in huis. Heel blij nu met de iPhone 11 Pro Max. Kwaliteit heeft zijn prijs.
  • Philippe Corthout

    5 jaar geleden
    Piet Deroover, bij elke nieuwe grote OS update zijn er hickups die bij de eerste update aangepakt worden. Dat is zo, ongeacht het platform. Al ben ik wel blij dat men bij Apple heel lang oudere toestellen ondersteunt en updates blijft geven.
  • patrick de smedt

    5 jaar geleden
    misschien kunnen ze het probleem van inkomende sms'jes op je applewatch ook eens aanpakken want het piepje of trilling word of hoor je nauwelijks al staat die volledig open.