© EPA

Coach Van Bronckhorst langer bij Feyenoord

Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst hebben een principeakkoord bereikt over de verlenging van het contract van de hoofdtrainer. Binnenkort wordt een overeenkomst getekend die Van Bronckhorst na dit seizoen voor nog eens twee jaar aan de club verbindt. Dat maakten de Rotterdammers dinsdagavond bekend op de clubwebsite.

De Nederlandse ex-international staat sinds mei vorig jaar aan het roer bij Feyenoord. Hij zou in eerste instantie pas na de zomerstop na dat seizoen Fred Rutten opvolgen als hoofdcoach, maar de assistent werd al vroeger doorgeschoven. Dit seizoen staat hij met Feyenoord aan de leiding in de Nederlandse Eredivisie.

“Het is duidelijk dat ik het erg naar mijn zin heb bij Feyenoord”, aldus Van Bronckhorst. “De club als geheel maar zeker ook als staf en selectie hebben we stappen gezet en ik zie bovendien nog volop mogelijkheden om ons door te ontwikkelen. Als dan blijkt dat alle partijen tevreden zijn, ligt het uiteraard voor de hand om ook na dit seizoen door te gaan”

Martin van Geel sluit zich daarbij aan. “De gesprekken over een verlenging zijn in een goede professionele sfeer verlopen en we zijn blij dat de uitkomst is dat hij langer blijft”, aldus Feyenoords technisch directeur. “De samenwerking van Giovanni met alles en iedereen bij Feyenoord is uitstekend. Hij past in de visie van Feyenoord. Het is mooi dat we met hem het huidige sportieve beleid kunnen verlengen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer