AFP
Volledig scherm
© AFP

Ook vroeger al zeker vier Belgische vrouwen ontsnapt uit IS-gevangenenkampen

Ook vóór het Turkse offensief in het noorden van Syrië zijn er al Belgische IS-vrouwen uit gevangenenkampen ontsnapt. Minstens vier en mogelijk vijf, aldus het OCAD, waardoor ons totaal aan spoorloze terroristen dus al op tien zou kunnen staan.

25 reacties

  • Vanessa Huysmans

    4 jaar geleden
    Wat ik niet snap.. mensen kiezen vrijwillig om aan te sluiten aan gewelddadige groeperingen in oorlogsgebied en kiezen vrijwillig daar kinderen op de wereld te zetten. Ondanks alle waarschuwingen. Denken ze dan echt achteraf..ow jee het is hier best wel levensgevaarlijk in mijn paradijs en niet echt de toekomst voor mijn kinderen, nu wil ik terug naar het ongelovig slechte België??? Je koos er toch voor ondanks alle negatieve raad... simpel.
  • Norbert Bauwens

    5 jaar geleden
    We zulle ze wel vinden als er hier een aanslag gebeurd...……..
  • PETER PERMENTIER

    5 jaar geleden
    Politiek en onze 27 europeese landen hebben na de aanslagen veel gepraat heel veel zelfs en ze zijn nu bezig, maar ze kunnen geen eensluitend besluit nemen, want hier kunnen geen compromies worden bedisseld, tegen deze problemen moeten er kordaat besluit worden genomen en dat zie ik de volgende 5 jaar ook niet te gebeuren. Dat is HET EU gebeuren, een praat barak die gewone burger veel geld kost, de investering niet waard.
  • Dis Van Tendeloo

    5 jaar geleden
    Paullussen: wat als ze plotseling in uw tuin zitten?
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    De regering zal ons proberen wijs te maken dat ze niet zouden terugkeren.