Archiefbeeld, Barack Obama en de Canadese premier Justin Trudeau.
Volledig scherm
Archiefbeeld, Barack Obama en de Canadese premier Justin Trudeau. © getty

Amerikaanse ex-president Obama roept Canadezen op om Trudeau te steunen

Barack Obama heeft zijn steun uitgedrukt voor de Canadese premier Justin Trudeau. De voormalige Amerikaanse president zegt te hopen dat de Canadezen hem een nieuwe termijn gunnen. Zaterdag zijn er verkiezingen in Canada.

11 reacties

  • Steven Hernandez

    5 jaar geleden
    Christian Deckers met alle respect je bent appels met peren aan het vergelijken. Obama is geen president meer maar een gewone burger die zijn steun laat blijken voor Trudeau, wat heeft dat überhaupt met buitenlandse inmenging in de Canadese verkiezingen te maken. Je kan toch niet in alle ernst wat Trump gedaan heeft als president en dat zijn strafbare feiten vergelijken met wat Obama nu doet als doodnormale burger die zijn steun betuigt voor de premier van Canada.
  • dominique castelein

    5 jaar geleden
    de Canadezen zijn wel slimmer,trudeau zet de grenzen open voor moslims,de grootste fout die men kan doen,we zien het hier
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    Waren het niet de Democraten die 'buitenlandse inmenging' zo verafschuwden? Wel ferm van Obama dat hij bereid is voor de verliezer te supporteren.
  • Gino De Neef

    5 jaar geleden
    Nog eens proberen he. De vorige opmerking werd door HLN gecensureerd. Wat eigenlijk onwettig is wegens schending van vrije meningsuiting. Dat is eigenlijk een reden om tegen Trudeau te stemmen.
  • Henri Dederen

    5 jaar geleden
    Politieke inmenging en beinvloeding door de democraten?