Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Met deze sollicitatietips scoor je de perfecte job

SolliciterenMisschien ben je professioneel enorm getalenteerd, maar slaag je er moeilijk in om jezelf in een oogwenk te ‘verkopen’? Niet handig als je op zoek bent naar een eerste of een nieuwe job. Gelukkig is solliciteren gewoon een kunst die je echt wel kan leren. 

4 reacties

  • Liesbeth Tippels

    5 jaar geleden
    Zolang interimkantoren en recruiters onderling, niet geverifieerde informatie tot zelfs medische gegevens met elkaar mogen delen en ongeschikten analyses mogen maken, zullen er steeds mensen door hun toedoen uitgesloten blijven en naast het net blijven vissen! Er is meer valse informatie in omloop als correcte!
  • NOEL CLAES

    5 jaar geleden
    Wat gaat men nog allemaal uitvinden om aan een job te geraken ? Misschien de directeur van het bedrijf waar je wil werken uitnodigen voor een reisje, een etentje, een aantal champagne flessen bezorgen, .... op hoop van zegen ?!
  • Johnny L Verhoeven

    5 jaar geleden
    Ik word plat gemaild door recruiters met uitnodigingen voor een gesprek. Ik bel altijd eerst eens, dan vallen zij die enkel maar een kandidatenlijst aan het opvullen zijn er direct van tussen. Daarna pols ik even naar de voorwaarden als die mij aanstaan ga ik op interview.
  • Bert Hoover

    5 jaar geleden
    Misschien wel de manier om bovenop de stapel te geraken ... maar geen garantie tot een job, iets wat men hier wel laat uitschijnen. Ik interview niet op basis van een CV maar ga wel het gesprek aan met de kandidaten. Loopt het gesprek goed en is het een fit voor het team en de company dan duik ik even wat verder in het CV. Afgelopen maanden 12 mensen aangenomen in een multinational... nog 7 kandidaturen open.