Marco en Iris Hond.
Volledig scherm
Marco en Iris Hond. © HLN

Marco Borsato geeft toe: “Ik had affaire met pianiste Iris Hond”

ShowbizzMarco Borsato (52), die sinds 1998 is getrouwd met zijn Leontine, heeft in het verleden een affaire gehad met de Nederlandse concertpianiste en componiste Iris Hond (32). De ‘relatie’, die zich ontwikkelde in de periode dat de productiemaatschappij van de zanger (The Entertainment Group) failliet ging, zou volgens bronnen zo’n tien jaar geduurd hebben, al ontkennen beide partijen dat met klem. Het betekende in ieder geval geen bom onder zijn huwelijk met Leontine. De twee zijn nog steeds samen. 

11 reacties

  • Caroline Poelmans

    5 jaar geleden
    Allez, nieuwe hit gescoord en een oude koe uit de gracht gehaald. Aandacht, aandacht. Komen ze dan schijnbar nog uit als everlasting droomkoppel, hij en zijn Leontine. Als dat niks is. Case close, kan z'n vingers niet thuishouden, respecteerde zijn vrouw niet, was ontrouw en kwam de geloften van het huwelijk niet na.
  • Tanja Geebels

    5 jaar geleden
    En hoeveel niet bekende mensen gaan vreemd? Denk dat de getrouwde erger zijn als vrijgezel en zolang ze 't samen goed vinden prima toch. Een mens is naar mijn mening geen bezit
  • Ronny Severeyns

    5 jaar geleden
    10 jaar geleden was hij 42 en zij 22...
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    En waarom moet hij dat na 10 jaar terug oprakelen?
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Begrijp niet dat dat zo vrouwen niet gewoon kunnen zeggen "je bent getrouwd, ik wil dit niet". Heb geen respect voor zo mensen.