De boze pendelaars sleuren een klimaatbetoger van het dak van hun metro.
Volledig scherm
De boze pendelaars sleuren een klimaatbetoger van het dak van hun metro. © RV Twitter

Woedende pendelaars sleuren klimaatbetogers Extinction Rebellion van hun trein

BuitenlandWoedende reizigers hebben vanmorgen in het oosten van Londen enkele demonstranten van de beweging Extinction Rebellion van het dak van een metrotrein gesleurd. De twee waren erop gaan staan met een spandoek: ‘Business as usual = Death’ (Gewoon doorgaan = Dood).

151 reacties

  • ERWIN minnebo

    5 jaar geleden
    " bravo pendelaars" door hun stomme protesten zou Uw baas voor het te laat komen U kunnen ontslaan. Zullen die actievoerders voor het zogezegde klimaat Uw gezin onderhouden, denk het niet.
  • daniel budenaerts

    5 jaar geleden
    Deze pendelaars gaan al naar hun werk met de metro : moeten ze zich misschien met de auto verplaatsen voor deze actievoeders? wat een rakkers.
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Ze hebben graag geweld. Als je dan eens deftig in elkaar getimmerd wordt omdat jullie gewoon liegen en fake news verspreiden kom dan niet klagen. Hoeveel stilzwijgende mensen denk je zijn de leugens en gedestabiliseer van de maatschappij al lang beu? Neem de grafieken niet van de laatste 30 jaar en je zal zien de maatschappij wordt ontwricht door politieke machten met maar één doel. Ons verarmen en het staatsapparaat verrijken.Alle leugens zijn goed vooral bij de SPA en Groen.
  • Jan Depoortere

    5 jaar geleden
    Zie hier hoe mensen denken dat politici en rijken de schuldige zijn. Rijk of niet rijk, er is geen verschil. Zet ergens het woord gratis en je veroorzaakt een stormloop, zoveel mensen die beleggen, overal het goedkoopste gaan zoeken, overal voordeel proberen uit te halen, zo weinig mogelijk belastingen betalen, enzovoort. Het is echt lachwekkend als jullie denken dat rijken het probleem zijn, zij komen enkel rijk door onze hebzucht. Rijk is wat iedereen wil zijn, het is beter dan arm.
  • jos De Decker

    5 jaar geleden
    De slaven, pendelaars geheten, zouden een dagje of een paar uurtjes van hun miezerig loon kunnen mislopen terwijl hun meesters de planeet om zeep helpen. Radicale actie is nodig om de aandacht te trekken, anders gebeurt er niets.
  1. LIVE MIDDEN-OOSTEN. "Israël valt waarschijnlijk pas na Pesach aan" - EU komt met extra sancties tegen Iraanse drones en raketten
    Play
    618

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. "Israël valt waarschijn­lijk pas na Pesach aan" - EU komt met extra sancties tegen Iraanse drones en raketten

    Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris onwaarschijnlijk dat Israël een aanval op Iran zal uitvoeren voor het Pesach-feest begint. Pesach is een van de belangrijkste feesten in het jodendom, waarmee het einde van de Joodse slavernij in Egypte wordt herdacht. De Europese Unie neemt extra strafmaatregelen tegen Iran die de productie van drones en raketten moeten raken. En de VN-Veiligheidsraad stemt vandaag pas over de aanvraag van de Palestijnen om volwaardig lid te worden van de Verenigde Naties. Dat blijkt uit de agenda van het orgaan. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Macron wil meer sancties tegen Iran - Al 97 journalisten gedood in Gazaoorlog

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Macron wil meer sancties tegen Iran - Al 97 journalis­ten gedood in Gazaoorlog

    Premier Alexander De Croo (Open Vld) is voor sancties tegen de Iraanse Revolutionaire Garde, dat liet hij woensdag weten voor het begin van de EU-top in Brussel. Ook de Franse president Emmanuel Macron wil meer sancties van de Europese Unie tegen Iran na de grote aanval op Israël afgelopen weekend. De VN-Veiligheidsraad stemt niet vandaag, maar vrijdag over de aanvraag van de Palestijnen om volwaardig lid te worden van de Verenigde Naties. Dat blijkt uit de agenda van het orgaan. Lees hier de ontwikkelingen van woensdag 17 april terug.