Volge
Volledig scherm
© Volge

“Is dit een grap?”Ongeloof over Trumps bizarre “kinderachtige” brief aan Erdogan: “Wees geen dwaas!”

“Wees geen stoere jongen. Wees geen dwaas!” In een brief met daarin niet bepaald diplomatiek taalgebruik maande de Amerikaanse president Donald Trump zijn Turkse ambtsgenoot Recep Tayyip Erdogan kort voor de inval in Syrië aan terughoudend op te treden. De reacties op de op zijn minst bizarre uitspraken zijn niet mals. Volgens de BBC heeft Erdogan de brief overigens “in de vuilbak” gegooid.

37 reacties

  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Wat Trump ook vertelt of schrijft het zal steeds een "abnormale" President van de V.S.zijn ,maar als Trump binnen zijn partij geen tegenkandidaat heeft en de Democraten geen beter kandidaten in de arena kan sturen dan is Trump nu al bijna zeker dat hij zichzelf opvolgt . Ten andere Erdogan is ook geen diplomaat als dictator , ze zijn op dat gebied de evenknie .
  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    Als je een brief naar Erdogan stuurt met de boodschap: Je wil niet verantwoordelijk zijn voor het afslachten van duizenden mensen; dan bedoelt hij als je dat toch doet ben je een slachter en dan zullen we je moeten straffen. Dat is dus een zeer duidelijke taal van Trump dat niet voor een andere interpretatie vatbaar is, en bovendien ook nog eens bewijst dat hij het een zeer slecht idee vond dat Erdogan Syrië wou invaderen. De Eu heeft de zaak jaren laten rotten.Trump nam de juiste beslissing.
  • Leon Van der Neffe

    5 jaar geleden
    Mss toch eens af en toe een leesteken gebruiken Guy Van Becelaere. De komma en punt zijn heel populair en gebruiksvriendelijk en hadden uw tekstje veel makkelijker om te lezen gemaakt.
  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Wat een intelligente en hoogbegaafden met enorme intellectuele kwaliteiten hier op dit forum, zouden zo president kunnen worden van de USA, maar een bollen winkel runnen zou al te hoog gegrepen zijn achter de pc
  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    JA, Die idioten denken om dat ze een andere brief kunnen schrijven dat ze wat slimmer zijn dan anderen maar het tegendeel is waar want zijn voorgangers hebben allemaal een oorlog op hun geweten, maar Trump wil geen oorlogen meer en daarom willen de democraten hem weg want hij heeft geen banden met de wapen industrie die veel geld opbrengt vooral voor de democraten, en hier wordt nogmaals bewezen hij niet akkoord was met Erdogan zoals beweerd door de democraten de zoveelste leugen