Rudy Giuliani en Donald Trump.
Volledig scherm
Rudy Giuliani en Donald Trump. © AFP

"Trump drong zijn advocaat Giuliani op aan diplomaten en wou onderzoek naar gasbedrijf met banden met Hunter Biden"

Donald Trump heeft zijn persoonlijke advocaat Rudy Giuliani opgedrongen aan Amerikaanse diplomaten die belast waren met Oekraïne, en wilde dat Kiev een onderzoek opende naar Burisma, het gasbedrijf waar de zoon van zijn Democratische rivaal Joe Biden een zitje had in de raad van bestuur. Dat heeft Gordon Sondland, de Amerikaanse ambassadeur bij de Europese Unie, gezegd tijdens een hoorzitting in het Huis van Afgevaardigden.

5 reacties

  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @Fons Casteels zijn eigen stafchef heeft net in een persconferentie toegegeven dat het hele verhaal draaide rond een quid pro qou . Nu doet hij weer een 180 . Ze zouden beter een darts commentator bij deze regering zetten die telkens ze weer eens een complete ommezwaai maken 180 roept . Btw de Trumps zijn zelf heel schuldig aan het zich verrijken door middel van politieke macht . Gewoon allemaal verwijderen is het beste , zowel Biden als Trump .
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Dit is weer een onthulling van de Democrats en de linkse MSM genre "volgens een klokkenluider heeft Trump pizza gegeten". Natuurlijk raadt Trump aan iedereen aan om nieuwe bewijzen over de Oekraïense fraude van Biden aan zijn vriend en advocaat Rudy Giuliani te melden. Trump heeft dat ook gevraagd aan de president van Oekraïne, goed wetend dat dat telefoongesprek opgenomen werd door Democrats-gezinde FBI- en CIA-agenten.
  • Gino De Neef

    5 jaar geleden
    Want de jobkes die Hunter kreeg waren allemaal afgedwongen door zijn vader toen die vice president was
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    En Sondland was/is een fervente Trump-aanhanger die een miljoen dollar gedoneerd heeft aan de Trump-campagne, dus echt wel onverdacht! Of gaan de Trump-lemmingen toch nog iets vinden om ook déze getuige zwart te maken?
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    Normaal zitten alle "democraten" te zeiken dat er geen enkele republikein te vertrouwen is, maar als er eentje iets negatiefs zegt over de president wordt hij onmiddellijk geloofd en staat elke linkse gazet vol. Belachelijke snotneuzen.