Raf Terwingen
Volledig scherm
Raf Terwingen © RV

Derde kandidaat meldt zich: ook Raf Terwingen wil voorzitter CD&V worden

Na “centrum-kandidaten” Vincent Van Peteghem uit De Pinte en Katrien Partyka uit Tienen staat een derde CD&V-burgemeester op om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van CD&V: Raf Terwingen, burgemeester van Maasmechelen en voormalig Kamerlid. Ook Pieter De Crem laat van zich horen, maar houdt er de spanning in. 

34 reacties

  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Weer van het zelfde als je deze kerel bezig hoort weet je dat er NIKS zal veranderen en dat het een partij van jassen draaiers zal blijven. Altijd die zever van we staan voor het midden veld. Kijk naar de verkiezingen en trek je conclusie en dan zal je weten wat de Vlaming wil en niet meer wil en wat hij kots beu is maar dat wil deze kerel ook niet zien. De Crem of Bogaerts anders bestaat deze partij na 2024 niet meer en mss terecht.
  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    de arco aandeelhouders vergoeden en de Dexia aandeelhouders in de kou laten staan die ook cd&v is wat doen ze daar mee de eerlijke partijen deze was zeker niet voor de kleine Dexia aandeelhouders hoe win jullie deze terug
  • Bruno Vermeire

    5 jaar geleden
    Te soft, die partij heeft een degelijke hand nodig, geen zoet gebakken koekjes.
  • Rik Tytgat

    5 jaar geleden
    Als ik de remedies hoor waarmee CD&V de onderweg verloren kiezers terug aan boord wil hijsen moeten de andere partijen zich nog geen zorgen maken. Misschien komen ze elkaar nog tegen ergens in de woestijn zoekende naar die ene oase.
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Terug een bekent CD&V gezicht dat zich al jaren profileert achter deze partij. Denken zij nu echt dat een andere, doch steeds dezelfde gezichten het daar gaan oplossen? De mensen spuwen massaal deze partij uit! Wat begrijpen ze er eigenlijk niet aan?