Links: advocaat Bruno Dayez. Rechts: Marc Dutroux.
Volledig scherm
Links: advocaat Bruno Dayez. Rechts: Marc Dutroux. © Belga

Advocaat: “Dutroux is geen monster. Hij heeft spijt, maar kan die gevoelens niet naar de buitenwereld toe uiten”

“Marc Dutroux is geen monster. Hij heeft spijt, maar kan die gevoelens niet naar de buitenwereld toe uiten.” Advocaat Bruno Dayez maakte vanavond een opvallende passage in het RTBF-programma ‘Jeudi en Prime’. Hij gaf meer duiding bij de poging van zijn cliënt om in 2021 de voorwaardelijke vrijlating aan te vragen. 

194 reacties

  • Rudi Helmich

    5 jaar geleden
    Een psychopaat verandert niet en heeft geen gevoelens behalve misnoegen over hoe men hem behandeld want in zijn ogen heeft hij niks verkeerd gedaan.
  • Denise De groof

    5 jaar geleden
    Die heeft een olifante vel jullie gaan toch geen medelijden hebben jullie menen dat toch niet onderzoek doen man man !!
  • PAUL NYS

    5 jaar geleden
    "Dutroux is geen monster" zegt zijn advocaat, vertel dat eens aan de ouders van de vermoorde en gegijzelde kinderen." Hij leeft in compleet isolement, dit is niet toelaatbaar" dixit zijn advocaat. Was het toelaatbaar wat hij destijds met die meisjes heeft uitgespookt?? Meester Dayez wees aub een beetje redelijk, stel dat het jouw dochter zou geweest zijn!!
  • Carmen De Gussem

    5 jaar geleden
    Als hij geen monster is dan is iedereen heilig. Het is schandalig dat hij zo iets durft vragen en altijd maar terug in de pers komt en zo de nabestaanden die dagelijks nog aan hun kindjes denken schoffeert. Zo "iets" zouden ze in een vergeetput in het Gravensteen moeten gooien met wat beschimmeld brood en een kroes water. Het zou meer zijn dan hij aan de kinderen gaf.
  • M Craet

    5 jaar geleden
    In welk land zouden ze zo een kindermoordenaar vrijlaten? Zou België opnieuw een zware fout begaan en deze veel te laat opgepakte zware misdadiger ooit nog vrijlaten? Hier kan echt alles! Slachtoffers worden hier daders en daders worden hier slachtoffers. Wanneer gaat dat hier eens veranderen?