Guy Verhofstadt.
Volledig scherm
Guy Verhofstadt. © AP

Guy Verhofstadt: “Brexitdeal die er nu ligt, was eerste EU-voorstel dat May afwees”

Het brexitakkoord dat Boris Johnson op de valreep met de EU sloot, is dezelfde deal die de EU drie jaar geleden al voorstelde aan gewezen eerste minister Theresa May. Dat heeft Guy Verhofstadt gezegd, die namens het Europees parlement de brexitonderhandelingen opvolgt. 

76 reacties

  • Koen Van Den Eeckhaut

    5 jaar geleden
    De snelbelgwet, amnestie voor illegalen, het geld over de balk gooien, politieke benoemingen ondanks verkiezingsbeloftes, groei van vier procent in de gezondheidszorg bovenop inflatie, uitverkoop van patrimonium,.. Met voorsprong de slechtste naoorlogse premier.
  • Jaak Casteleyn

    5 jaar geleden
    Zulk een creatuur zou beter zijn mond houden, ziekelijke eigendunk en hoogmoed.
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    @ Inderdaad Guido Bervoets ik denk dat bij 70% of meer van de Belgen Verhofstadt de boter gegeten heeft en dat zegt genoeg over die prater .
  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Jan Claes, denk je nu echt dat de noord-ieren dit van Verhofstad te weten moeten komen? Die analyseren elke letter die in het akkoord staat. Volgens mij, en ik zeg dat reeds vanaf het begin, komt er geen Brexit. Nu niet, maar ook morgen niet! Heel het circus van deze week draait om Boris geen gezichtsverlies te laten leiden. Voorstel zaterdag afgekeurd, EU zal enkel uitstellen mits nieuwe verkiezingen + referendum, ....einde verhaal.
  • Benny Winters

    5 jaar geleden
    Hij die ons land aan de rand van het bankroet heeft gebracht door de massale uitverkoop, gaat het nu eens vertellen. Achter slot en grendel zou die vent moeten zitten.