De witte mars in 1996. 'Sindsdien is er al veel verbeterd bij de communicatie tussen veiligheidsdiensten.'
Volledig scherm
De witte mars in 1996. 'Sindsdien is er al veel verbeterd bij de communicatie tussen veiligheidsdiensten.' © © Photo News

23 jaar na witte mars trekt zondag zwarte mars door Brussel

Zondag 20 oktober trekt er een zwarte mars tegen de voorwaardelijke vrijlating van kinderontvoerders zoals Michel Lelièvre of Marc Dutroux door de straten van Brussel. De zwarte mars komt er exact 23 jaar na de witte mars die honderdduizenden mensen in de hoofdstad op de been bracht.

13 reacties

  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Laetitia Dubois. Heb jij 23 jaar geleden gevolgd wat die twee die kinderen hebben aangedaan? Het is een schande dat die ene al vrijkomt en dat Dutroux ook een kans maakt. En jij durft te zeggen dat een betoging belachelijk is. Hoe harteloos kan je zijn!!!
  • Peeters Francis

    5 jaar geleden
    Met dank aan de beruchte wet Lejeune.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Geens is verantwoordelijk hij kan hem dus in zijn huis opnemen.
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Kunnen beter betogen tegen het beleid van Geens en hem uit al zijn politieke ambten te zetten. Die man is een gevaar voor onze samenleving.
  • Marc Baert

    5 jaar geleden
    Beste oplossing dwangarbeid om al de pillen en medicatie , bezoeken therapeut die fam tot laatste levensdagen moet nemen om een klein beetje te functioneren ,en nu naar lucht moeten happen hun oren en ogen niet geloven ,waar een beschaafd mens zelfs niet durvd aan denken of voor mogelijk houden.