AFP
Volledig scherm
© AFP

Steenrijk maar toch geldproblemen: Elon Musk zegt nog amper cash te hebben

Ondanks een geschat vermogen van 21,3 miljard euro, zou Teslabaas Elon Musk amper nog over cash beschikken. Dat heeft hij zelf getuigd in een rechtszaak die een Britse duiker tegen hem aanspande voor laster en eerroof. De man hielp vorig jaar mee aan een reddingsactie van een ploeg jonge voetballertjes uit een grot in Thailand en werd door Musk “een pedofiel” genoemd.

23 reacties

  • wim van meirvenne

    5 jaar geleden
    Arm, arm , arm manneke. Die moet zeker honger hebben? Er is niemand zo arm op deze wereld als die arme sukkelaar.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    ocharme de sukkelaar. Kan zijn opties en aandelen niet verkocht krijgen? Wat een zever, de media roept steeds dat Tesla-aandelen zeer gegeerd zijn. Smijt ze op de markt en binnen het kwartier heb je cash. Tenzij die aandelen van Tesla echt niets waard zijn, dan raakt je inderdaad niet kwijt.
  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    De duikers hielpen met gevaar voor eigen leven, en smalle ruimten, daar kan geen duikbootje bij. Hoe je zulke super helpers zo erg kunt beledigen zegt veel van deze man...
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Net zoals onze lokale rijken . Als ze moeten betalen hebben ze geen nagel om aan hun g.. te krabben . Maar als er een staking is binnen hun bedrijf dan verliezen ze miljoenen per uur .
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Een bedrijf dat al in zijn eerste levensjaar failliet moest zijn. Deze fantast wordt gesteund al jarenlang maar nooit winst gemaakt wie steunt deze man dat hij al jaren verlieslatend kan zijn?