(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © iStock

Vader (33) crasht dronken en gedrogeerd met zoontje (8) op achterbank: “Is dat het voorbeeld dat u hem wil geven?”

Deze week in de politierechtbankEen 33-jarige vader die dronken en gedrogeerd én met zijn zoontje (8) op de achterbank crasht tegen een boom. Een vrouw met maar liefst 3,45 promille alcohol in het bloed die een ware ravage aanricht met haar wagen, maar géén tekenen van dronkenschap vertoont. En een twintiger die blauwe led-lampen en een sirene op z’n auto installeert, waardoor de wagen wel érg veel weg heeft van een politiewagen. Dit en meer trok deze week de aandacht van onze regiojournalisten in de Vlaamse politierechtbanken.

2 reacties

  • Ivan Dejonghe

    5 jaar geleden
    op een bepaald moment erg moeilijk had als ik mij zo voel ga ik niet feesten of drinken hoor de advocaten hebben toch altijd een uitleg voor waar de rechters steeds intrappen
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    160 euro boete amaai als die kerel dat maar te boven gaat komen. Amaai Dhondt een geweldig strenge rechter die dreigt na een 28e overtreding om auto af te pakken. Mag dat wel misdadigers bedreigen? Eén jaar moet je niet gaan zitten en boetes moet je niet betalen al je minder dan 1128€ verdient. Resultaat O. Als ze hun excelbestandje maar goed bijwerken dat weten we toch de hoeveelste overtreding het is. Vroeger werd dat zelfs niet bijgehouden. Nu wel maar ze doen er niks mee.