Frank Vercauteren.
Volledig scherm
Frank Vercauteren. © BELGA

Vercauteren: “Dat ik veel assistenten heb? We gaan daar iets aan veranderen”

AnderlechtZondag ontvangt Anderlecht STVV in het Lotto Park. Dat wordt de eerste competitiematch van paars-wit met Frank Vercauteren, die sportief nu de touwtjes in handen heeft. De samenwerking met Vincent Kompany verloopt alvast goed, zo gaf Vercauteren zonet aan op zijn persbabbel. Maar de rol van zijn vele assistenten zal wel (her)bekeken worden. STVV-coach Marc Brys van zijn kant heeft het over een alles behalve ideale voorbereiding richting de partij.

6 reacties

  • Miguel N. Noridine

    5 jaar geleden
    Te dure pseudo miljonairs zonder talent op het veld. Al de rest is bijzaak. En dat ze zo een ondingen als een Anthonieke nog er bij halen doet mij permanent afhaken. Zielige club die slechts een schaduw van zichzelf is.
  • Frank Bolle

    5 jaar geleden
    Hoe moet Kompany zich nu voelen, het is toch wel een afgang geweest, zijn eerste passage als trainer. Hopelijk blijft hij zich inzetten als speller en is hij niet te koppig om zijn fouten toe te geven als de resultaten nu wel zouden komen ...
  • Lois Verdonk

    5 jaar geleden
    Begin met Verschuren er uit te smijten, met zijn beperkte capaciteiten en onkunde de bron van alle kwaad.
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Er is een tekort aan spitsen omdat er geen plaats meer is op de bank ...
  • eduard janssens

    5 jaar geleden
    Daar gaat het niet om die doen de ploeg niet draaien,er is gewoon te weinig of geen talent in de ploeg ik ze zie nog niet uit de rechtse kolom verdwijnen als geen deftige transfers worden gedaan : Europees mogen ze op hun buik schrijven .