Angela Kelly is al jarenlang de assistente van de Queen.
Volledig scherm
Angela Kelly is al jarenlang de assistente van de Queen. © Getty - Fotomontage HLN

Assistente Britse Queen over haar ‘gierig’ kantje: “Elke avond dwaalt ze door de gangen op zoek naar brandende lampen”

RoyaltyAfgelopen weekend woonde Queen Elizabeth (93) een christelijke dienst bij in Crathie Kirk, een kleine kerk in Schotland. De Britse koningin was er niet alleen, maar werd vergezeld door Angela Kelly (61), al sinds 1992 haar assistente en persoonlijke styliste. Die brengt eind deze maand haar eerste boek ‘The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe’ uit, waarin ze uitgebreid het dagelijkse leven van de monarch, haar gevoel voor humor én haar legendarische zuinigheid beschrijft. 

16 reacties

  • Maurice Keukelaers

    5 jaar geleden
    Heeft niets met gierigheid te maken. Ze wil gewoon haar ecologische voetafdruk verminderen. Ze rijdt toch ook met paard en koets naar het parlement.
  • Johan Vervaeck

    5 jaar geleden
    De Queen is zuinig met het belastinggeld van haar burgers en met het milieu. Het siert haar. Geen zinloze uitgaven. Misschien een voorbeeld voor de socialisten, hun volgelingen, om niet arm te worden en dan te moeten leven op een ander z'n rug, "de rijken".
  • Jef Pauwels

    5 jaar geleden
    Moest iedereen zijn lichten doven die onnodig branden, dan zou de wereld er veel beter uitzien. Lichten aansteken kan blijkbaar iedereen, ze doven is veel lastiger.
  • Lucas Vandebrug

    5 jaar geleden
    Hoe kan je anders rijk worden.
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Het is niet omdat je multimiljonair bent dat je de lampen de ganse nacht moet laten branden en etenresten wegsmijten. Gewoon gezond verstand.