Q-Beach House
Volledig scherm
Q-Beach House © Q-Beach House 2018

Qmusic en MNM grote winnaars van de zomer, Studio Brussel kent een dipje

RadioRadio 2 blijft met een marktaandeel van bijna 30 procent en dagelijks meer dan 1,3 miljoen luisteraars de grootste radiozender van Vlaanderen. Dat blijkt uit de jongste golf luistercijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Qmusic is de tweede grootste met een marktaandeel dat in de periode mei-augustus steeg van 11,8% naar 13,4%, MNM steeg van 10,3% naar 11,1%. Studio Brussel kende een zwakke zomer en zakt van 11,5% naar 9,2% procent.

3 reacties

  • Ignace De Graeve

    5 jaar geleden
    Stu Bru is een ramp: in het weekend geen streepje alternatieve of rockmuziek, wel slechte presentators ... Er is serieus werk aan de winkel, de jaren van goeie programma’s gelijk Hallo Hautekiet om er maar 1 te noemen waren geweldig ! Anne Clark, Motörhead, Scorpions, Led Zeppelin, The Cure enz enz komen véél te weinig aan bod en ‘t grootste probleem is dan nog: er is géén alternatief voor onze alternatieve muziekzender uit de jaren ‘80 ! Spijtig, nog iets dat om zeep is gelijk onze regering !
  • Kris Platteau

    5 jaar geleden
    Zolang StuBru niets aan de weekendprogrammatie doet, en massaal Hollandse en Waalse rappers blijft draaien, zal het niet goed komen.
  • Tommy Tyriard

    5 jaar geleden
    Ik was jarenlang een trouwe Stubru-fan, maar al hun "hiphop", r&b, zwaar overroepen Belgisch "talent" en favoritisme is er mij teveel aan...