Belg smult van Adele en Kevin De Bruyne op YouTube

YouTube heeft de top tien van best bekeken video's in België bekendgemaakt. De "Carpool karaoke" van Adele staat op één, voor de golden buzzer uit "Britain's got talent" en een voetbalactie die de best betaalde Belgische voetballer Kevin De Bruyne te kijken zet.

De videowebsite YouTube heeft het jaarrapport YouTube Rewind bekendgemaakt. In de lijst met populairste video's van het voorbij jaar staat de Britse zangeres Adele op de eerste plaats met haar optreden in de "Carpool karaoke" in "The late late show with James Corden".

De opmerkelijke tweede in de lijst met drukst bekeken video's op YouTube is de golden buzzer voor de dansers van Storm Troopers in de Britse talentenjacht "Britain's got talent".

Het podium van YouTube Rewind wordt vervolledigd door een filmpje met Kevin De Bruyne. De voetballer ondergaat een dribbel met een bal tussen de benen (panna) van Ilyas Touba, de Belgische wereldkampioen Panna.

K3 staat ook in de top tien, maar niet de K3 van Studio 100. Het is de parodie uit "Tegen de sterren op" die op de zesde plaats staat. Daarnaast staan vijf video's van Franse YouTube-creators in de lijst met best bekeken filmpjes op YouTube.

1. Adele carpool karaoke

2. Britain's got talent - Storm Troopers

3. Kevin De Bruyne - panna

Meest gelezen