AFP
Volledig scherm
© AFP

Vormer krijgt drie speeldagen schorsing voor rode kaart en grof taalgebruik tegen ref, Club in beroep

Club BruggeRuud Vormer houdt aan zijn uitsluiting in het Champions League-duel bij Real Madrid (2-2) een schorsing van drie speeldagen over. Daardoor mist de aanvoerder van Club Brugge de dubbele confrontatie tegen PSG en de uitwedstrijd bij Galatasaray. Vormer is pas terug speelgerechtigd voor de laatste partij in de groepsfase, thuis tegen... Real Madrid.

35 reacties

  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Overdreven die straf, maar de spelers moeten toch eens leren zich bij een beslissing neer te leggen. Sorry, maar Vormer en Vanaken hebben er in de JPL toch een zottekes spel van gemaakt om telkens in discutie te gaan met de refs.
  • mark didden

    5 jaar geleden
    volledig terecht. Als je als prof en als kapitein zo u laat vangen zijt ge ne dommerik. Moest ik zen werkgever zijn, kreeg em nog een vette boete bovenop ...
  • john meulebrouck

    5 jaar geleden
    Een terechte maatregel die dit arrogant ventje eens op zijn plaats zet, altijd maar jammeren en mekkeren tegen de scheidsrechter.
  • Werner Van Crombrugghe

    5 jaar geleden
    Vormer wou zich uitdrukken tegenover de scheidsrechter zoals hij dat in België doet gevolg.....
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Drie dagen is misschien teveel, maar waarom zoveel kabaal maken na zijn tweede gele kaart Als prof weet hij toch dat al die commentaren enkel nefast werken.Dus dom en Clement zal waarschijnlijk niet durven , maar dit gedrag verdient een boete van de club er bovenop.