Lukaku en Ibrahimovic deelden nog acht maanden de kleedkamer bij Man. United.
Volledig scherm
Lukaku en Ibrahimovic deelden nog acht maanden de kleedkamer bij Man. United. © Photo News

Zlatan over zijn weddenschap met Romelu Lukaku: “Ik geef je 50 pond per juiste balcontrole”

Buitenlands voetbalZlatan is Zlatan. Nooit om een straffe uitspraak verlegen. Niet over zichzelf, niet over een ander. In een uitgebreid interview met de Italiaanse La Gazzetta dello Sport moet ook Romelu Lukaku eraan geloven - ze deelden nog acht maanden de kleedkamer bij Man United. “Als hij naar mij geluisterd heeft...”

10 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Patrick Ardenois, ik vind Lukaku ook een topspits, niet van wereldniveau. Heb je wel de wedstrijd gezien dit weekend tegen Sassuolo. Bal aanname en goed afgewerkt? Zlatan heeft zijn eerste 50 pond verloren ;) En vergelijkingen met andere spitsen trekken nergens op. Dan doen alleen maar negatievelingen.
  • Patrick Ardenois

    5 jaar geleden
    Nogal wat negatieve reacties hier. Nou vooruit dan maar. Ik vind Lukaku een topspits. Hij past niet in het rijtje Messi/ Ronaldo maar heeft andere kwaliteiten als echte centrumspits. En laten we wel wezen: hoe goed je ook bent, Zlatan en/of al die andere toppers missen ook soms kansen zo hoog als een huis.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Zlatan is een wereldspeler en Lukaku denkt dat hij het ook is......! Scoort aan de lopende band maar tegen wie ... Tuurlijk bij de Belgen is hij goed dankzij de kwaliteit van de ploeg eh
  • Frank Bolle

    5 jaar geleden
    Iedereen ziet dat Lukaku geen techniek heeft, alleen op de counter kan scoren of tegen de kleintjes, en hij bij achterstand tegen een goede verdediging die terugplooit nutteloos is. Enkel in Belgie zijn er nog believers .... Zij zijn rechtstreeks mee verantwoordelijk voor het debacle op het afgelopen WK en ook voor het feit dat Martinez nog steeds in het zadel zit. Onrechtstreeks dus ook voor de volgende uitschakeling tegen de eerste goede tegenstander op het EK.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    Zlatan is het eens met mijn visie over de spits Lukaku. Technisch heel beperkt, de bal springt telkens meters van zijn voet wanneer hij aangespeeld wordt. Gelukkig is hij fysiek sterk, en snel. Loop er maar eens tegenaan.