BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De nul is van het bord: jarige Toon Aerts boekt eerste seizoenszege in Boom

VeldrijdenToon Aerts heeft in Boom de tweede manche van de Superprestige gewonnen. De Belgische kampioen, die vandaag zijn 26ste verjaardag viert, boekte in recreatiedomein De Schorre zijn allereerste zege van het seizoen na een sterke solo. Aerts’ ploegmaat Quinten Hermans werd tweede, Tom Pidcock knalde naar een knappe derde plek. Hermans is de nieuwe leider in de Superprestige.

5 reacties

  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Toen De Vlaemincks stopten was het publiek ook een beetje afwezig , en dan kwam Liboton en daarna kwam Wellens en Nijs en Van Aert . En dan zal de kleine Nijs komen en misschien nog anderen .
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Veldrijden spreekt totaal niet aan zonder de twee wereldtoppers Wout en Mathieu.Hoezeer de anderen ook hun best doen en Iserbyt zelfs uitkijkt naar een duel met Mathieu het zal de meeste mensen niet boeien.Iserbyt gaat wat meemaken als vdPoel terugkomt, hij gaat enkel het achterwiel van Mathieu in de verte zien verdwijnen!
  • Pieter Verhulst

    5 jaar geleden
    Veldrijden op weg naar uitgang. Enkel nog kleurloze figuren. Dat handjeklap met toeschouwers aan eindmeet zegt voldoende. Kermis vertier. Geïntroduceerd door onze BK en de zgn best of the rest bij gebrek aan toppers.
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Dik verdiend Toon. Zeker tegen het einde van de cross op eigen kracht en wilskracht het gat gemaakt. Jammer dat Sweeck nog pech kreeg, dat zou de spanning ten goede gekomen zijn. Maar dat een andere renner pech krijgt, daar kan Toon niets aan doen.
  • Roger Vanopstal

    5 jaar geleden
    Totaal onverdiende overwinning! Drie kwartier in het wieltje gehangen van ploeggenoten en anderen. Geen trap te veel gegeven en dan de uitgeputte dapperen in het laatste kwartier overmeesterd. Niet de sterkste maar de grootste wieltjeszuiger heeft gewonnen. Vandaar uiterst saaie wedstrijd de cross onwaardig.