Tesla Model X
Volledig scherm
Tesla Model X © Tesla

Hernieuwde kennismaking met de Tesla Model X: hard- en software vernieuwd

Tesla heeft zijn grote SUV, de Model X, grondig vernieuwd. Deze keer moest niet alleen de software, maar ook de hardware eraan geloven. 

11 reacties

  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Wat u gelooft of niet, laat me koud, Paul Verspeelt. Ik heb mijn conclusies uit die testritten getrokken, dat is wat telt voor mij. Ter info: we zijn afgelopen zomer terug met een Model S naar Murcia gereden. Daar is nu een prachtig Tesla supercharger station, maar we hebben dat niet nodig gehad.
  • paul verspeelt

    4 jaar geleden
    Wie testritten heeft gedaan met de BMW 7 of de Audi A8 , kraamt dergelijke onzin niet uit , Tamsyn. Wellicht hebt u die auto's nog nooit van dichtbij gezien , en kunnen we het onder dezelfde geloofwaardigheid klasseren , als destijds uw rit naar Murcia met een Tesla.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    U kent de Model X niet, Paul Verspeelt, u hebt er geen meter mee gereden. Ik heb testritten achter de rug met de 4 modellen, ik kan vergelijken, u niet.
  • paul verspeelt

    4 jaar geleden
    Nu heb ik toch eens goed gelachen , Tamsyn , als ik lees waar u een Model X mee vergelijkt. Dat is als een Lada op gelijke hoogte achten als een Mercedes. Het is inderdaad duidelijk , dat u alle zin voor realiteit verloren bent.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Alleen al dat gigantisch lelijk dashboard zou mij ervan weerhouden om zo'n zielloze auto te kopen. Als ik een groot computerscherm wil zien zal ik wel aan mijn bureau blijven zitten. Geef mij maar een échte auto waarmee ik moét rijden ipv te zitten vegeteren. En kost dat wat meer per kilometer .... dat neem ik er graag bij - een beetje fun moet je toch hebben in het leven.