Karl Vannieuwkerke en Carl Huybrechts.
Volledig scherm
Karl Vannieuwkerke en Carl Huybrechts. © photo_news

“Geen wijven in mijn show”: ex-collega’s beschuldigen Carl Huybrechts openlijk van seksisme

showbizzIn een radio-uitzending van ‘Bij Vlaeminck’ op Studio Brussel hebben enkele ex-collega’s een boekje open gedaan over Carl Huybrechts. Tijdens zijn periode bij de VRT zou hij denigrerend zijn geweest ten opzichte van vrouwelijke sportjournalisten. Karl Vannieuwkerke noemde de naam van Huybrechts, die enkele jaren geleden al reageerde op de beschuldigingen.

22 reacties

  • Erik Audenaert

    4 jaar geleden
    Wat een zever , ben je dan beter af met De Bilde in je programma ? De bokskampioen van Anderlecht destijds .
  • Ludwig VdB

    4 jaar geleden
    Het is allemaal de fout van de politiek correcten. Wat men kan telt tegenwoordig niet meer maar wel of men voldoet aan de opgestelde quota. Wij hadden voor Carl wel (Fredje hé) maar tijdens Carl en na Carl nooit meer zulk bekwaam man op zulke plaats en dat is wat telt en waar hij voor betaald is en hem uitspraken aanwrijven die niet geduid zijn in context en tijdgeest en twintig jaar oud zijn is laag bij de grond.
  • Michel De Deken

    4 jaar geleden
    Iedereen zal wel eens een fout maken in zijn leven zeker ,alle dit is de volgende die aan de schandpaal genageld wordt, hebben de mensen echt niets anders meer te doen dan te kijken wat een ander doet of zegt, arm Vlaanderen
  • San Pauwels

    4 jaar geleden
    Rik De Sadeleer was pas een goeie verslaggever en daar kon Carl Huybrechts nog wat van leren. Huybrechts vond het ook leuk om Annemie Struyf verschillende malen te vernederen of te pesten (opmerkingen over haar stem). Het is een verbitterde oude man.
  • Ivo Vangeel

    4 jaar geleden
    Vrt krijgt maar meer en meer arrogansie.Iets van 20j geleden in zeverradio brengen is triest.En,wat Carl Huybrechts wel prima in was,is recht voor de raap zijn.Nu lijken het meer poppetjes,die niks durf tonen,schrik om op het matje geroepen te worden door hun bazen.