Kris Peeters
Volledig scherm
Kris Peeters © Photo News

Kris Peeters woont opnieuw in Puurs

In 2017 trok Kris Peeters (CD&V) naar Antwerpen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Maar daar woont hij niet langer. De politicus is begin oktober weer verhuisd naar Puurs, zo meldt Knack.

157 reacties

  • stefan leysen

    5 jaar geleden
    Dit is de man die er mee voor gezorgd heeft dat de CD&V op apegapen ligt en het ergste is dat ze die dan nog een mooie uitgang naar Europa gegeven hebben. Welke partijstrateeg haalt het in zijn hoofd om oppositie te voeren vanuit de regering waar ze mee aan de teugels zitten? En nu maar proberen om er terug bovenop te geraken met nietszeggende voorzitterskandidaten die eerst bij hun partij in de leer geweest zijn om te weten hoe ze rond de pot te draaien.
  • Jan Van Looveren

    5 jaar geleden
    Heeft die ooit wel weg geweest uit Puurs, nu zit hij in Europa en is monddood gemaakt maar zijn salaris loopt wel door en daar gaat het om.
  • Luc Ver Eecke

    5 jaar geleden
    Ge ziet allemaal show om poen te pakken en nu naar Europa als afscheid om er nog meer poen te pakken want daar is het net alsof je de jackpot hebt gewonnen .
  • Jean-Pierre Brunson

    5 jaar geleden
    die tjeevegrijns is hij nog niet verleerd al 3 keer uitgerangeerd maar nu wel met een goed prijskaartje zou ook moeten in de prive als je een C4 krijgt
  • gustaaf dombret

    5 jaar geleden
    Heeft hij er ooit wel weggeweest? Heb eens een reportage gezien vanuit zijn Antwerpse stekje waarbij ik mij grote vragen stelde. Maar hij dacht van vlug burgemeester daar te worden.