BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mata en Club klaar voor nieuwe stunt: “Waarom zouden we iets veranderen?”

Club BruggeNeen, Club Brugge is niet van plan de bus te parkeren tegen PSG. Na de stunt in Madrid is Clinton Mata niet onder de indruk van het sterrenensemble dat straks in Brugge arriveert: “We lopen niet naast onze schoenen, maar waarom zouden we na zo’n goeie seizoensstart plots anders gaan spelen tegen PSG?”

14 reacties

  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Urdi De vos, Op het veld van Galatasaray heeft PSG slechts met één doelpunt gewonnen. Waarom dan geen kans geven aan Club op een eventueel gelijk spel.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ik denk niet dat er ook maar één Club supporter is die luid durft te verkondigen dat wij gaan winnen want die pretentie hebben wij niet. Die past maar bij één ploegske en iedereen weet bij wie. Het is dat ploegske die de voorbije jaren telkens de Europa beker ging winnen, dixit hun ex-voorzitter. Nu het zal voor volgend seizoen zijn want na het lezen van bepaalde artikels en reacties is de titel sedert zondag alweer een feit.
  • dave hosten

    5 jaar geleden
    Niemand gaf Club enige kans tegen Madrid en vond Clement arrogant omdat hij zei dat er iets mogelijk was....PSG is nog trapje hoger, maar je moet in eigen kansen geloven,anders geef je beter forfait. Wordt heeeel lastig, go Fcb
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    PSG gaat wss verliezen & eindelijk eens een tegenstander op niveau ipv tegen fc de kampioenen alle weken... :-)
  • Vanhercke Franky

    5 jaar geleden
    Met lef voetballen en dan kan het zelfs voor psg zeer warm worden op jan breydel! We are Bruges