BSRagency BSR Agency
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Hoe de beslissing van Harry en Meghan eraan zat te komen: herbekijk het emotionele interview met het Britse koppel

RoyaltyDe kogel is door de kerk: prins Harry en Meghan zeggen een stap opzij te zetten als vooraanstaande leden van de koninklijke familie. Die beslissing kwam niet uit de lucht vallen. Eind vorig jaar bekende Meghan Markle (38) al dat ze het niet makkelijk had. Dat liet ze weten in de documentaire ‘Harry & Meghan: An African Journey’ - die werd uitgezonden door ‘Telefacts’ op VTM en ook te bekijken is op VTM GO. Onder meer de enorme druk van buitenaf die bij haar koninklijke leven komt kijken speelt de Hertogin van Sussex parten. Iets waar haar vrienden op voorhand nochtans voor hadden gewaarschuwd, zo geeft Markle openhartig toe in de documentaire.

29 reacties

  • Roger Poot

    4 jaar geleden
    Alle, alle, als ik morgen kon trouwen met de rijkste en meest begeerde vrijgezel ter wereld zou ik ook die zogezegde raad ' niet doen' van vrienden naast mij neerleggen. Je zou goed zot moeten zijn. Dus klaag niet.
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Volledig gelijk Kris Delrue, het is een actrice, dus kan ze het heel heel goed spelen die slachtofferrol.
  • marcella van camp

    4 jaar geleden
    Heb medelij met meghan,het zelfde verhaal als de lieve betreurde Diana, Toch in die richting. Harry zijn Afrikaanse vrienddin Chelsea heeft ook op tijd afgehaakt omdat ze een leven als royaal niet zag zitten.
  • els ramboer

    4 jaar geleden
    wat een schatten van mensen
  • Kris Delrue

    4 jaar geleden
    Mooie show van Megan, slachtofferrol spelen, traantjes! Eenmaal uit de spotlights grote sier en show! Dat is de realiteit.