© BELGA

Koningin Mathilde maakt indruk in gele blouse

De Belgische koningin Mathilde heeft afgelopen dinsdag het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen bezocht en droeg voor de gelegenheid een mosterdgele blouse met zogenaamde ‘pussy bow’, die onder meer door de Britse krant Daily Mail volop werd geprezen.

vwh

De vorstin combineerde de gele, zijden blouse met een bruine kokerrok met elegante luipaardprint. Beide zijn creaties van het favoriete Belgische modehuis van de koningin: Natan. Volgens de website modekoninginmathilde.be, die zeer gedetailleerde informatie verzamelt over de outfits van onze koningin, gaat het om een combinatie die enkele jaren geleden ook in de etalages van Natan hing.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mathilde vervolledigde de look met een paar moderne oorbellen in mat goud van de Belgische ontwerpster met Zwitserse roots Annick Tapernoux en klassieke zwarte pumps. Bij het binnenkomen droeg ze een geklede zwarte jas over het ensemble. Ook die is een ontwerp van haar lievelingsontwerper.

© BELGA

Koningin Mathilde werd ontvangen door de algemeen directeur van de AP Hogeschool Pascale De Groote, gouverneur Cathy Berx en schepen Claude Marinower. Tijdens haar bezoek maakte ze kennis met verschillende jonge muzikanten en woonde ze een lezing bij waarin de verschillende facetten van het Conservatorium werden belicht. Ze ontving ook een boeketje bloemen die perfect bij de tinten van haar outfit paste. “Dinsdag was de look van de Belgische koningin helemaal af, tot in de kleinste details”, schrijft Daily Mail, waar men duidelijk onder de indruk is van de verschijning van Mathilde.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer