Het liep voor Philippe niet helemaal gesmeerd in 'De Slimste Mens'.
Volledig scherm
Het liep voor Philippe niet helemaal gesmeerd in 'De Slimste Mens'. © Vier

Hoe één seconde allicht besliste over winst of verlies in ‘Slimste Mens’

TV‘De Slimste Mens ter Wereld’ is en blijft een bijzonder grillige quiz. Doorgaans wordt in de filmpjesronde met massa’s seconden gegoocheld, maar in de finale kan één seconde al voor winst of verlies zorgen. Vraag het maar aan Philippe Geubels, die in zijn finale perfect door had dat de 60 seconden die hem restten, wellicht de uitschakeling betekende. Maar dat 61 seconden hem waarschijnlijk een zesde deelname hadden opgeleverd. Nu heeft hij enkel een plaats voor de finaleweken op zak.

8 reacties

  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Geubels kreeg 50p cadeau van Van Looy, Terecht dat hij er uit ligt.
  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    Met 61 sec was Geubels ook uitgeschakeld. Met de 3 goede antwoorden van Tinne zou hij op 1 sec. gestaan hebben. Is dat genoeg om 1 (of was het 2) vraag te beantwoorden? Denk het niet!
  • Kiana Opstal

    4 jaar geleden
    Op 1 seconde had hij zelf nooit 3 goede antwoorden kunnen geven. Dat heeft dus zeker het verschil niet gemaakt.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Die ene seconde heeft inderdaad alles beslist, want ik denk niet dat Tinne op "Galapagos" zou gekomen zijn, en vermits ze niet op "Brit", het simpelste antwoord, kwam, zou dat waarschijnlijk ook niet meer gekomen zijn. Jammer, want Geubels was absoluut de leukste en Tinne is niet bepaald een aanwinst. Ik weet zelfs niet of ik morgen nog ga kijken.
  • Rob Delbeek

    4 jaar geleden
    Precies grote fan van geubels, leukste speler ooit, genekt door de makers.. Natuurlijk is hij grappig, maar zo zijn er al velen geweest, en hij nekt toch vooral zichzelf.