FC De Kampioenen komt terug.
Volledig scherm
FC De Kampioenen komt terug. © Photonews / VRT

FC De Kampioenen maken comeback en (bijna) iedereen doet weer mee: “Dit voelt als thuiskomen”

Nee, het is géén misverstand. Na een schier eindeloze reeks herhalingen worden er volgend jaar acht nieuwe afleveringen van FC De Kampioenen opgenomen, de populairste Vlaamse tv-reeks aller tijden. “Tien jaar geleden heeft de VRT abrupt een punt gezet achter de serie”, zeggen Herman Verbruggen en An Swartenbroekx, de motors achter de comeback. “Al die tijd hebben we ons geweldig geamuseerd in de cinema, maar dit voelt als thuiskomen. Onze biologische ouders sluiten ons opnieuw in de armen.”

162 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    nieuwe afleveringen .... de Kampioenen in het bejaardentehuis??
  • Kris Kras

    5 jaar geleden
    Fc De Kampioenen in het bejaardenhuis.
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Meespelen in de FC Kampioenen: een flexi-job voor bejaarden.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Misschien ook Echo, Panorama, het Manneke, een nieuwe reeks van de Collega's en om bij de actualiteit te blijven een evergreen als SOS Natuur. En talent en creativiteit om het uit denken hoeft niet. Het zijn al een bekende recepten.
  • censor

    5 jaar geleden
    Volksvermaak en platitude...daar houdt de Vlaming van,vettigheid, misverstanden zijn de kern van die reeks.....ideale reeks voor languit in de zetel...maar die herhalingen....op BBC 2 zenden ze al jaren "daar komen de schutters" op hetzelfde stramien opgebouwd, met typetjes die de Brit graag heeft....