Philippe Geubels
Volledig scherm
Philippe Geubels © RTL

Philippe Geubels breekt op Nederlandse tv: “En toen ben ik gecrasht”

TVPhilippe Geubels (38) is met zijn programma ‘Taboe’ in de race voor een prestigieuze Internationale Emmy Award. In het programma tast de komiek de grenzen van humor af, door grappen te maken over mensen met een beperking, andere huidskleur of seksuele geaardheid. Toch was het achter de schermen niet altijd makkelijk voor Philippe, zo vertelde hij in de Nederlandse talkshow ‘Beau’ waar hij te gast was. Geubels moest zijn tranen verbijten toen de terminaal zieke Mireille ter sprake kwam. 

17 reacties

  • Rudiger De Mul

    4 jaar geleden
    Phillippe een fantastisch progamas Taboe, hoe u dit heeft gebracht, was soms met tranen en de andere moment hilares. En ook de mensen bedankt om mee te doen aan dit programma. Philippe is slimmer dan de meeste denken zijt daar maar zeker van. Hopelijk komt er nog een reeks van Taboe, Mvg
  • urbain schotte

    4 jaar geleden
    Heel veel bewondering en respect voor Philippe als stand up comedian EN als mens ! Is ook veel intelligenter dan velen denken ! Hats off !
  • Luc Deblonde

    4 jaar geleden
    De reeks Taboe was prachtig.
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Dat is een gast die met zijn 2 voeten op de grond is blijven staan ondanks zijn succes! En het programma "TABOE" heeft ertoe bijgedragen dat sommige taboe's doorbroken werden op een menswaardige en doordachte manier. En ja, niet alle verhalen en taboe's eindigen in mineur en zijn triestig om te zien! Doch de familie van Mireille zal met wederzijdse toestemming eraan meegewerkt hebben en zo nog een extra mooie herinnering aan overgehouden hebben.
  • Filip Francois

    4 jaar geleden
    Die kerel is veel intelligenter dan wat de meeste verwachten...