Aldi
Volledig scherm
PREMIUM
© Aldi

:-( Aldi zit (bijna) zonder emoji’s

Menig kinderhart wordt deze week gebroken, nu blijkt dat meerdere Aldi-winkels zonder emoji’s zitten. Een superhype uit ‘den Aldi’ en dat is best opmerkelijk want de discountketen lanceerde nog nooit een actie als deze. “Dat de rage zo’n proporties zou aannemen, had ik ook niet zien aankomen; zelfs mijn eigen kind vraagt geregeld om nog eens bij de Aldi te passeren”, zegt Gino Van Ossel, retailspecialist aan de Vlerick Business School.

13 reacties

  • Marcela Tehani

    5 jaar geleden
    Dat supermarkten in deze tijd nog zoveel nutteloze plastic produceren is het teken dat ze het niet begrepen hebben. Dat het succesvol is bij kinderen is nogal logisch, maar het is ethisch niet verantwoord.
  • Bruno Willems

    5 jaar geleden
    Nog even wachten, dan duikt die Plastic Rotzooi OVERAL op...
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Als ik aan de kassa sta en ik zie kinderen geef ik ze gewoon weg.Weer een kind die blij is en dan is mijn dag ook weer goed.Ze kunnen ze altijd ruilen als ze dat willen.Het zorgt ook voor meer sociaal contact onder de kinderen en ook onder de veelal mamas die gretig hun best doen om hun kinderen te helpen sparen.
  • Mich Vanderhoydonck

    5 jaar geleden
    De gigantisch rijke Aldi bonzen helpen de aarde nog wat extra bezoedelen met plastic brol. De recyclage rekening betalen wij ,met onze belastingen.
  • luc hinneman

    5 jaar geleden
    Hiir bij ons in Beveren zij zijn ze al 14 dagen niet meer te verkrijgen actie zeggen ze dan allemaal larie ja