Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bart Verhaeghe: “BeNeliga kan er binnen dit en drie seizoenen komen”

Buitenlands voetbalDe BeNeliga. Om de zoveel maanden wordt er een ballonnetje opgelaten over het idee van een grensoverschrijdende competitie met Nederlandse en Belgische clubs. Dit keer is het Club-voorzitter Bart Verhaeghe die zich over het project uitspreekt in de Franse kwaliteitskrant Le Monde.

70 reacties

  • Ludo Van der Auwera

    5 jaar geleden
    Ik stel me de vraag: Welke Franstalige Belgische club zou geïnteresseerd zijn om in een overwegend nederlandstalige competitie te gaan voetballen? Twijfels om dit lauter Belgisch probleem. Was er dit niet, dan was de Beneliga mogelijk al lang een feit.
  • frans ornelis

    5 jaar geleden
    er zijn er hier dat denken dat te goed zijn voor de belgische kompetitie maar ze moeten niet zo hooghartig en minachtend zijn tegenover de andere ploegen we hebben deze week gezien hoeveel ze zelf waard zijn met al hun pretentie
  • Pieter-Jan Haghedooren

    5 jaar geleden
    Rsca hoort hier duidelijk niet bij. Ze halen van de jaar zeker geen europa en ze zouden opeens mogen meedoen. Ik dacht van niet.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Welke topploeg in Nederland denkt er aan om tegen een Belgische ploeg in een verouderd stadion te spelen, geen een denk ik.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Heeft Verhaeghe gezegd dat hij een wereldploeg heeft Cleynhens ? Is Verhaeghe de uitvinder en grote roerganger van het Bene-liga concept Cleynhens ? Is Verhaeghe de uitvinder van de play-offs Cleynhens ? En zeggen ze bij Ajax daar zijn wij niet mee bezig Cleynhens ? Stop toch met zeveren man en vooral met leugens te verspreiden. En wees vooral blij dat ge gisteren een wereldploeg aan het werk gezien hebt met een wereldspeler in hun midden.