Marieke Vervoort (1979-2019).
Volledig scherm
Marieke Vervoort (1979-2019). © Mine Dalemans

Topsporters nemen afscheid van #Wielemie

Heel wat topsporters en voormalige profatleten staan stil bij het overlijden van rolstoelatlete Marieke Vervoort (1979-2019).  De Diestse leed aan een progressieve spierziekte en koos vandaag voor euthanasie.

5 reacties

  • Filip Caje

    5 jaar geleden
    Wat een supervrouw. Een voorbeeld voor iedereen. Een groot verlies voor België en heel de wereld. Rust zacht wielemie. Je hebt uw strijd gestreden. Bedankt voor de mooie momenten. #wielemie
  • gerard van bocxlaer

    5 jaar geleden
    Een grote Madam, een voorbeeld van doorzetting en volharding. Hier kunnen wij die zo snel klagen bij een pijntje eenvoorbeeld aan nemen. Rust zacht Marieke, de pijn is voorbij nu.
  • Martin Dupré

    5 jaar geleden
    Zo in het leven staan is wonderbaar. De kracht, de wil om alles wat mogelijk was eruit te halen was groots. Weinige mensen zijn daartoe in staat. We mogen fier zijn op haar.
  • FRANCOIS POOTEMANS

    5 jaar geleden
    RIP MARIEKE.Dat we jou zullen missen daar bestaat geen twijfel over. Zo een grote sportvrouw met een gedreven karakter om grote prestaties af te leveren. Merci Marieke,je was een top vrouw die we nooit zullen vergeten. Heel veel sterkte gewenst aan gans de familie van Marieke.
  • Agnes Orens

    5 jaar geleden
    RIP Marieke we gaan je missen veel sterkte voor de familie en we gaan haar missen