Het Koninklijk Paleis gaf nieuwe beelden vrij van kroonprinses Elisabeth naar aanleiding van haar achttiende verjaardag.
Volledig scherm
Het Koninklijk Paleis gaf nieuwe beelden vrij van kroonprinses Elisabeth naar aanleiding van haar achttiende verjaardag. © © Koninklijk Paleis, Brussel/Palais Royal, Bruxelles/Königlicher

Verjaardag prinses Elisabeth al gevierd met nieuwe foto’s

RoyaltyPrinses Elisabeth viert vrijdag haar achttiende verjaardag. Voor die gelegenheid heeft het Belgische Koninklijk Huis alvast nieuwe foto’s van de oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde gedeeld.

6 reacties

  • Sara Peeters

    5 jaar geleden
    Knappe meid, jurk staat je heel mooi!
  • Nancy Cerulis

    5 jaar geleden
    Het kind kan er niet aan doen dat ze als kroonprinses geboren is. Maar ze is zoveel losser en spontaner dan haar ouders na al die jaren mediatraining ooit zullen worden denk ik... Gefeliciteerd met je verjaardag en veel succes meid!
  • Els Daneels

    5 jaar geleden
    Proficiat aan onze kroonprinses Elisabeth en geniet van jouw dag! En bovendien ook aan de koning en koningin felicitaties met zulk een knappe, intelligente en beloftevolle jongedame. Wij kunnen terecht fier zijn op ons koningshuis, fier om Belg te zijn!
  • Georgette Dilen

    5 jaar geleden
    Mooie meid! En ziet er sympathiek uit.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    Flipke, let op, binnenkort krijgt u tal van kandidaten die om de gunst van uw dochter dingen,ze is immers een mooi "vrouwtje" .Mooi meisje en mooie foto's